Toruntay’dan 2 Günlük Gaziantep Mesaisi

Toruntay’dan 2 Günlük Gaziantep Mesaisi

Hak-İş Konfederasyonu'na bağlı Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Gaziantep'teki üyeleriyle iftarda buluştu.

Hak-İş Konfederasyonu'na bağlı Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Gaziantep'teki üyeleriyle iftarda buluştu. Toruntay, "Hep dediğim gibi biz bir aileyiz. Hepimizin birbirimize ihtiyacı var" dedi

Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay ile Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Şimşek ve Mehmet Ali Kayabaşı 2 gün boyunca Gaziantep'teki üyeleriyle iftarda bir araya geldi.

Programlar hakkında kısa bir açıklama yapan Genel Başkan Toruntay, "Gaziantep'te birbirinden güzel 2 gün geçirdik. Üyelerimizle, kardeşlerimizle buluştuk ve özlem giderdik. Artık bu tür etkinlikleri daha sık yapacağız. Çeşitli programlar düzenleyerek üyelerimizle sık sık bir araya geleceğiz. Varsa bir sıkıntıları kendilerinden dinleyerek, çözüm üreteceğiz. Her üyemize dokunmak, elini sıkmak için sürekli sahadayız. Hep dediğim gibi biz bir aileyiz. Hepimizin birbirimize ihtiyacı var. Her geçen gün büyüyen ailemize daha iyi imkanlar sağlamak için de var gücümüzle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Düzenlenen iftar davetlerine; Gaziantep Cumhuriyet Savcısı Osman Çal, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sezer Cihan, Gazi Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Recep Tokat, Gaziantep Katılım A.Ş. Genel Müdürü Adem Erkan ve sendika temsilcileri ile 800'e yakın üye katıldı.

Başkan Toruntay ayrıca, Gaziantep'ten ayrıldıktan sonra Adana'ya da uğrayarak oradaki üyelerle sahurda bir araya geldi ve sıkıntılarını dinledi.

Toruntay’dan 2 Günlük Gaziantep Mesaisi

Toruntay’dan 2 Günlük Gaziantep Mesaisi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.