Tusiab’dan, Tbmm Başkanı Kahraman’a Geçmiş Olsun Ziyareti

Tusiab’dan, Tbmm Başkanı Kahraman’a Geçmiş Olsun Ziyareti

TÜSİAB Azerbaycan Türk Sanayi ve İşadamları Beynelhalk Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Celil Polat ve yönetim kurulu üyeleri, 15 Temmuz darbe girişimi...

TÜSİAB Azerbaycan Türk Sanayi ve İşadamları Beynelhalk Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Celil Polat ve yönetim kurulu üyeleri, 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.

TUSİAB Genel Başkanı Celil Polat, Yönetim kurulu üyeleri, 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe girişimi sırasında bombalar nedeniyle hasar gören TBMM'nin bölümlerinde incelemelerde bulunup, Meclis Başkanı İsmail Kahraman" a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan TUSIAB Genel Başkanı Polat, "TUSIAB Cemiyeti olarak hain darbeci teröristlerin milli iradenin tecelli ettiği Meclisimizi ne hale getirdiklerini gördük. Her şart ve durumda demokrasi ve hukukun yanındayız. Yapılan bu darbe girişimini kınıyor, Meclis Başkanımız Kahraman'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

Darbe gecesi Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de Büyükelçilik karşısında toplandıklarını belirten Polat, konuşmasına şöyle devam etti: "Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan "ın telefonla bir televizyon kanalına bağlanmasından sonra biz de sabaha kadar üyelerimizle toplanarak durumu takip ettik. Ve Türkiye'de bulunan yakınlarımızın hepsini sokağa davet ettik. 21.Dönem Yönetim Kurulu olarak devletimizin her daim yanındayız" İfadelerini kullandı.

Görüşmenin ardından, Celil Polat günün anısına TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a Azerbaycan'dan getirdikleri ipek halıyı takdim etti.Ziyaretten dolayı memnuniyyetini dile getiren Kahraman, TÜSİAB'ın yayın organı Bülteni'ni detaylı inceleyerek Azerbaycan'da Türkiye'yi layıkıyla temsil ettikleri için hepsini tebrik etti. Sürecin en başından beri Azerbaycan'ın kardeşliğini gösterdiğini vurgulayan Kahraman, Azerbaycan'a destekleri için teşekkür etti. Halı ile de özel ilgilenen Kahraman özelliklerini sorarak Azerbaycan'ın bu zengin medeniyyeti dolayısıyla tebrik etti.Ziyaretten sonra Yönetim Kurulu Üyeleri TBMM'nin en ağır zarar görmüş bölümlerini gezerek Başbakanlık ofisi kapısına Azerbaycan ve Türkiye bayrağı asarak darbeyi bir kez daha lanetlediler.

Tusiab’dan, Tbmm Başkanı Kahraman’a Geçmiş Olsun Ziyareti

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.