Utso, “Kadim"in Proje Ortaklarıyla Buluştu

Utso, “Kadim"in Proje Ortaklarıyla Buluştu

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), "KADİM" (Kayıt dışı istihdam ile mücadele) projesi kapsamında proje ortaklarıyla Afyonkarahisar'da düzenlenen toplantıda...

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), "KADİM" (Kayıt dışı istihdam ile mücadele) projesi kapsamında proje ortaklarıyla Afyonkarahisar'da düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya, Manisa, Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak'ın SGK ve İŞKUR il Müdürlüğü, Zafer Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Koordinatörleri ile Sanayi Odaları Yönetimleri katıldı. Ayrıca Proje kapsamında bölgelerde koçluk yapacak 12 kişi de toplantıda hazır bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Uşak Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı S.Selim Kandemir Kütahya, Afyonkarahisar ve Manisa'nın da katılım ve katkılarıyla projede daha geniş bir kitleye ulaşarak kayıt dışılık sorununa bölgesel anlamda farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi. Kandemir ayrıca çalışanlarda kayıt dışılık bilincini oluşturmayı da hedeflediklerini belirterek "Kayıtlı İşçi Risksiz İşveren" sloganıyla yola çıkılan proje ile kayıt dışı çalışanların kayıt altına alınması için Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar ve Manisa olarak hep birlikte güç olarak başlattığımız projenin amacına ulaşmasını temenni ediyorum. Bu kapsamda, siz değerli paydaşlarımıza katılım ve katkılarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum." dedi.

"Eğitimcilerin Eğitimi (Koçların Eğitimi)" olarak adlandırılan; SGK, İŞKUR ve Zafer Kalkınma Ajansı'nın da sunum gerçekleştirdiği toplantı, koçların "Yuvarlak Masa Çalışması"nın ardından genel bir değerlendirmeyle sona erdi.

Utso, “Kadim"in Proje Ortaklarıyla Buluştu

Utso, “Kadim"in Proje Ortaklarıyla Buluştu

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.