Filenin Sultanları Tayland’ı Set Vermeden Yendi

Filenin Sultanları Tayland’ı Set Vermeden Yendi

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 FIVB Milletler Ligi’nin üçüncü haftasında Tayland’ı 3-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Bangkok’ta oynanan karşılaşmanın ilk setini 25-15, ikinci setini yine 25-15 ve son seti de 25-20’lik skorlarla kazanan Filenin Sultanları, üçüncü haftadaki ilk galibiyetini aldı.

Maçın Detayları

Ay-yıldızlılar, Bangkok’ta oynanan mücadelede Tayland’a karşı üstün bir performans sergiledi. İlk iki seti rahat bir şekilde kazanan milliler, üçüncü sette de rakibine fırsat vermeyerek maçı set vermeden tamamladı. Bu galibiyetle birlikte Türkiye, FIVB Milletler Ligi’nde üst sıralara tırmanma yolunda önemli bir adım attı.

Gelecek Maçlar

Türkiye, FIVB Milletler Ligi’nde bir sonraki maçını 30 Haziran’da Brezilya ile, ardından 2 Temmuz’da Hırvatistan ile oynayacak. Bu maçlar, takımın genel sıralamadaki yerini belirlemek açısından büyük önem taşıyor. Finaller ise 12-16 Temmuz tarihleri arasında ABD’nin Arlington şehrinde düzenlenecek.

Başarılar ve Hedefler

Filenin Sultanları, Milletler Ligi’nde bugüne kadar birçok başarılı sonuca imza attı. İlk kez 2018’de Milletler Ligi adıyla düzenlenen organizasyonda ikinci olan Türkiye, 2019 ve 2022’de dördüncülük, 2021’de ise üçüncülük elde etti. Bu yıl da hedef, finallerde başarılı bir performans sergileyerek kürsüye çıkmak.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.