Seven Ne Yapmaz 11.Bölüm Fragmanı 15 Kasım

Seven Ne Yapmaz dizisinin yeni bölümü olan 11.Bölümünü çarşamba akşamı Atv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Seven Ne Yapmaz dizisinin yeni bölümü olan 11.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Seven Ne Yapmaz, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Seven Ne Yapmaz dizisi 11.Bölüm yeni fragman izle…

Seven Ne Yapmaz dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Seven Ne Yapmaz dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Başrolde Yusuf Çim ve Seren Şirince nin rol aldığı ATV ekranlarının sevilen dizisi Seven Ne Yapmaz çarşamba ekşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Yusuf Çim dizide Ozan karakteriyle, Seren Şirince ise Nazlı karakteriyle karşımızda. Seven Ne Yapmaz oyuncuları izleyicinin beğenisini kazanmış durumda. Yusuf Çim' i daha önce Hanım Köylü dizisinden Ferit olarak hatırlayacaksınız. Seren Şirince ise İlişki Durumu Karışık dizisinde rol almıştı.

ATV dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Seven Ne Yapmaz dizisi çarşamba akşamları saat 20:00 de.

Seven Ne Yapmaz Dizisi KonusuSafranbolu'dan İstanbul'a uzanan romantik bir aşk hikayesi… Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Yusuf Çim ve Seren Şirince'nin paylaştığı, Safranbolu'dan İstanbul'a uzanan eğlenceli, zaman zaman da dramatik bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizide Yusuf Çim ve Seren Şirince'ye; Ecem Çalık, Serhat Parıl, Şeyla Halis, Sertan Erkaçan ve Ferzan Hekimoğlu eşlik ediyor.

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun yaptığı, senaryosunu 'Bazı Filmler Yazı Grubu'nun yazdığı dizi atv ekranlarında Çarşamba günleri izleyicileriyle buluşuyor.

Uçarı, çapkın, yakışıklı Ozan Ekinsoy, Türkiye'nin büyük holdinglerinden Ekinsoy Holding'in veliahtıdır. Fakat yaptığı büyük bir hata nedeniyle babası Orhan tarafından köye gönderilerek cezalandırılır. Ozan memlekette, o güne kadar tanık olmadığı saf bir yüreğe ve güzelliğe sahip Nazlı'yla karşılaşır. Annesiz ve babasız büyüdüğü halde yaşadığı köyün gözbebeği olan Nazlı, kendi ayakları üstünde durmayı başarabilen, cesur ve güzel bir genç kadındır. 

Ozan Nazlı'nın bu sahiciliğinden çok etkilenir ve Nazlı'ya karşı kendisinden hiç beklemediği duygular beslemeye başlar; Nazlı'ya bir anda aşık oluvermiştir. Nazlı da ona... Hayli heyecanlı başlayan tanışmaları giderek eğlenceli bir kovalamacaya dönüşür. Beraber çok güzel zaman geçirirler, ama Ozan'ın aklında elbette Nazlı'yla evlenmek yoktur. Fakat çocukluğundan bu yana Nazlı'yı büyüten Fatma ana ve bölgenin bir numaralı dedikoducusu Hatice bir yanlış anlama sonucu iki aşığı yakalar, Nazlı'yla Ozan'ın hiç zaman kaybetmeden evlenmeleri gerekiyordur. 

Ozan kendini birdenbire hiç hayal etmediği bir hayatın içinde bulur. Ve birden büyük bir paniğe kapılır. Acaba bu evliliğe hazır mıdır? Ozan ne yapacağını bilemez bir haldeyken İstanbul'dan bir telefon alır, acil geri dönmesi gerekmektedir. Böylece Ozan nikahın olduğu gece Nazlı'yı bırakır ve kimseye söylemeden İstanbul'a döner. Nazlı, Ozan'ın gittiğini fark ettiğinde kahrolur ve çileden çıkar. Bütün köyün gözünde yerin dibine geçmiştir. 

Bunu Ozan'ın yanına bırakmayacaktır; Ozan'dan intikam almak için soluğu İstanbul'da alır. Fakat hayat her zamanki gibi oyununu oynar. Nazlı'nın alacağı intikam, bilinen yöntemlerden çok farklı olacaktır. Öldü kabul ettiği babası Yaşar ve var olduğunu yeni öğrendiği kardeşi Arzu'nun yardımıyla Ozan'ın hayatına yeniden girer. Üstelik bambaşka şekilde. Ozan işte o andan itibaren kendisini büyük bir oyunun içinde bulacaktır.

Yusuf Çim-Ozan Ekinsoy; Ozan, yakışıklı, havalı, sorumsuz ve çapkın genç bir adamdır. Hayatı boyunca hiç yokluk görmemiş, hiç sıkıntı yaşamamıştır. Tatlı dilli, şeytan tüyü olan zeki biridir ama zekasını bugüne kadar hep çapkınlığa ve haytalığa kullanmıştır. Ta ki bu tavrıyla aile şirketinin sonunu hazırlayana kadar... Babasının verdiği ceza, Ozan'ın tüm hayatını değiştirecektir.

Seren Şirince-Nazlı Aycı; Güzeller güzeli köylü kızımız Nazlı, Fatma ananın çiftliğinde büyümüş, çalışkan, herkesin yardımına koşan melek gibi bir kızdır. Annesini bebek yaşta kaybetmiş, köyden gitmek zorunda kalan babasını ise hiç tanımamıştır. Annesi yerine koyduğu Fatma'nın kanatları altında, doğal bir ortamda, çiftlikte büyümüştür. Bu güzel, iyi yürekli kızımız için hayat Fatma ana' nın yeğeni Ozan'ın köye gelmesiyle değişir.

Dizide Yusuf Çim ve Seren Şirince'ye; Ecem Çalık, Serhat Parıl, Şeyla Halis, Sertan Erkaçan ve Ferzan Hekimoğlu eşlik ediyor.

Seven Ne Yapmaz 9.Bölüm Özeti

"Benim hayatımda ne olup ne bittiği seni hiç ilgilendirmiyor!"

Nikah faciasının üzerinden altı ay geçmiştir. Nazlı ve Ozan'ın yolları ayrılmıştır. Paraları, pulları, evleri, barkları ve en sonunda da umutları elinden alınan aşıklarımız, kendilerine yeni bir hayat kurma çabası içindedirler. Nazlı ve Arzu, yoksul bir mahallede kıt kanaat geçinmeye çalışmaktadırlar. 

Arzu, babasının engellemesiyle bir türlü iş bulamamakta, Nazlı ise hem bir eczanede çalışmakta, hem de kendi yaptığı doğal kremleri satmak için uğraşmaktadır. Fakir ama mutludurlar. Ozan ise taksicilik yapmaktadır. Bir yandan da zengin bir hayattan hızla en dibe düşen Aliye'nin bunalımlarıyla ve Zeynep ile uğraşmaktadır. Ozan'ın tek mutluluğu, her gün gizlene saklana da olsa Nazlı'yı görebilmektir. Hem fakir, hem de mutsuzdurlar.

Bir gün Nazlı, çalıştığı eczanede; tonla alerjisi olan ve bu yüzden, hayatında çıplak ayakla toprağa bile basamamış zengin ve yakışıklı Serdar ile tanışır. Nazlı'nın doğallığı ve neşesi Serdar'a çok iyi gelir. Ozan ise, taksisine binen Ebru'yu, peşindeki bir adamdan kurtarır. Havalı, zengin bir kız olan Ebru, tam bir şıpsevdidir ve kahramanı olarak gördüğü Ozan'a görür görmez âşık olur. Kader, Nazlı ve Ozan'ı aylar sonra tekrar karşılaştıracaktır.

Seven Ne Yapmaz 8.Bölüm Özeti

"Seni seviyorum..."

Ozan DNA testi sonuçları sayesinde Gizem ile Nazlı'nın aynı kişi olduğunu öğrenmiştir. Nazlı ile yüzleşmek için bir plan yapar ve kardeşi Zeynep'in yardımıyla Gizem'in baş başa kalabilecekleri mekana gelmesini sağlar. Burada yüzleşirler. Artık gerçekler ortaya çıkmıştır. 

Hayli romantik başlayan buluşmaları sıkı bir kavgayla sonlanır. İkisi de çok kötü olmuş, adeta yıkılmışlardır. Ozan ortadan kaybolur. Oyunu ortaya çıkan Nazlı ise köye dönmeye karar verir. Fatma Ana ve oğullarına haber verir, köye dönüyorlardır. Aşkları her geçen gün büyüyen Mehmet ile Arzu, Nazlı'nın gitmesine engel olmak ve Ozan'ı bulmak için harekete geçerler. Nazlı'nın gideceğini duyan Recep de yaptığı albüm anlaşmasını umursamadan köye dönmeye kalkar. 

Yadigar, Recep'i vazgeçirmek için uğraşır ama başaramaz. Sonunda Ozan'a ulaşan Mehmet, Nazlı'nın köye dönmek üzere olduğunu söyler ve sorar; engel olmayacak, gururunu bir kenara bırakıp aşkına sahip çıkmayacak mıdır? Ozan ile Nazlı'yı aşklarına sahip çıkmak için zorlu bir sınav bekliyordur. Acaba birbirlerini affedebilecekler midir?

Seven Ne Yapmaz dizisinin yeni bölümü olan, 11.Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Seven Ne Yapmaz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Seven Ne Yapmaz dizisi yeni bölümleriyle çarşamba Akşamı Atv’de...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri

House of the Dragon 2. Sezon 3. Bölüm Fragmanı
90’ların Efsane Filmi “Ghost” Yeniden Çekiliyor
Cem Yılmaz, GORA'nın Devam Filmini Duyurdu!
"Vaktı Mekatıl" Nedir? Kızıl Goncalar Dizisinde Geçen Terimin Anlamı
"Vaktı Muaraza" Nedir? Kızıl Goncalar Dizisinde Geçen Terimin Anlamı