Yusuf Çim Kimdir?

Yusuf Çim Kimdir?

Yusuf Çim bu defa karşımıza ATV ekranlarında yayınlanan Seven Ne Yapmaz dizisinde Ozan karakteriyle çıktı. Başrolde Seren Şirince dizideki adıyla Nazlı ile beraberler.

Başrolde Yusuf Çim ve Seren Şirince nin rol aldığı ATV ekranlarının sevilen dizisi Seven Ne Yapmaz çarşamba ekşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Yusuf Çim dizide Ozan karakteriyle, Seren Şirince ise Nazlı karakteriyle karşımızda. Seven Ne Yapmaz oyuncuları izleyicinin beğenisini kazanmış durumda. Yusuf Çim' i daha önce Hanım Köylü dizisinden Ferit olarak hatırlayacaksınız. Seren Şirince ise İlişki Durumu Karışık dizisinde rol almıştı.

Seven Ne Yapmaz dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Seven Ne Yapmaz dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

ATV dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Seven Ne Yapmaz dizisi çarşamba akşamları saat 20:00 de.

Seven Ne Yapmaz Dizisi KonusuSafranbolu'dan İstanbul'a uzanan romantik bir aşk hikayesi… Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Yusuf Çim ve Seren Şirince'nin paylaştığı, Safranbolu'dan İstanbul'a uzanan eğlenceli, zaman zaman da dramatik bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizide Yusuf Çim ve Seren Şirince'ye; Ecem Çalık, Serhat Parıl, Şeyla Halis, Sertan Erkaçan ve Ferzan Hekimoğlu eşlik ediyor.

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun yaptığı, senaryosunu 'Bazı Filmler Yazı Grubu'nun yazdığı dizi atv ekranlarında Çarşamba günleri izleyicileriyle buluşuyor.

Uçarı, çapkın, yakışıklı Ozan Ekinsoy, Türkiye'nin büyük holdinglerinden Ekinsoy Holding'in veliahtıdır. Fakat yaptığı büyük bir hata nedeniyle babası Orhan tarafından köye gönderilerek cezalandırılır. Ozan memlekette, o güne kadar tanık olmadığı saf bir yüreğe ve güzelliğe sahip Nazlı'yla karşılaşır. Annesiz ve babasız büyüdüğü halde yaşadığı köyün gözbebeği olan Nazlı, kendi ayakları üstünde durmayı başarabilen, cesur ve güzel bir genç kadındır. 

Ozan Nazlı'nın bu sahiciliğinden çok etkilenir ve Nazlı'ya karşı kendisinden hiç beklemediği duygular beslemeye başlar; Nazlı'ya bir anda aşık oluvermiştir. Nazlı da ona... Hayli heyecanlı başlayan tanışmaları giderek eğlenceli bir kovalamacaya dönüşür. Beraber çok güzel zaman geçirirler, ama Ozan'ın aklında elbette Nazlı'yla evlenmek yoktur. Fakat çocukluğundan bu yana Nazlı'yı büyüten Fatma ana ve bölgenin bir numaralı dedikoducusu Hatice bir yanlış anlama sonucu iki aşığı yakalar, Nazlı'yla Ozan'ın hiç zaman kaybetmeden evlenmeleri gerekiyordur. 

Ozan kendini birdenbire hiç hayal etmediği bir hayatın içinde bulur. Ve birden büyük bir paniğe kapılır. Acaba bu evliliğe hazır mıdır? Ozan ne yapacağını bilemez bir haldeyken İstanbul'dan bir telefon alır, acil geri dönmesi gerekmektedir. Böylece Ozan nikahın olduğu gece Nazlı'yı bırakır ve kimseye söylemeden İstanbul'a döner. Nazlı, Ozan'ın gittiğini fark ettiğinde kahrolur ve çileden çıkar. Bütün köyün gözünde yerin dibine geçmiştir. 

Bunu Ozan'ın yanına bırakmayacaktır; Ozan'dan intikam almak için soluğu İstanbul'da alır. Fakat hayat her zamanki gibi oyununu oynar. Nazlı'nın alacağı intikam, bilinen yöntemlerden çok farklı olacaktır. Öldü kabul ettiği babası Yaşar ve var olduğunu yeni öğrendiği kardeşi Arzu'nun yardımıyla Ozan'ın hayatına yeniden girer. Üstelik bambaşka şekilde. Ozan işte o andan itibaren kendisini büyük bir oyunun içinde bulacaktır.

Yusuf Çim-Ozan Ekinsoy; Ozan, yakışıklı, havalı, sorumsuz ve çapkın genç bir adamdır. Hayatı boyunca hiç yokluk görmemiş, hiç sıkıntı yaşamamıştır. Tatlı dilli, şeytan tüyü olan zeki biridir ama zekasını bugüne kadar hep çapkınlığa ve haytalığa kullanmıştır. Ta ki bu tavrıyla aile şirketinin sonunu hazırlayana kadar... Babasının verdiği ceza, Ozan'ın tüm hayatını değiştirecektir.

Seren Şirince-Nazlı Aycı; Güzeller güzeli köylü kızımız Nazlı, Fatma ananın çiftliğinde büyümüş, çalışkan, herkesin yardımına koşan melek gibi bir kızdır. Annesini bebek yaşta kaybetmiş, köyden gitmek zorunda kalan babasını ise hiç tanımamıştır. Annesi yerine koyduğu Fatma'nın kanatları altında, doğal bir ortamda, çiftlikte büyümüştür. Bu güzel, iyi yürekli kızımız için hayat Fatma ana' nın yeğeni Ozan'ın köye gelmesiyle değişir.

Dizide Yusuf Çim ve Seren Şirince'ye; Ecem Çalık, Serhat Parıl, Şeyla Halis, Sertan Erkaçan ve Ferzan Hekimoğlu eşlik ediyor.

Yusuf Çim Kimdir | Seven Ne Yapmaz| Hanım Köylü

yusuf-cim.jpg

Yusuf Çim (d. 26 Eylül 1991, İstanbul),Türk Şarkıcı, Oyuncu, Sunucu ve Mankendir.

26 Eylül 1991'de İstanbul Fatih'te dünyaya geldi. Aslen Giresun Alucra'lı olan 3 çocuklu bir ailenin en küçük ferdidir.Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Teknolojisi mezunudur. Akademi 35.5 Sanat Evinde oyunculuk eğitimi almıştır.2009 yılından itibaren Media Markt, Eti, Avea, Blast, İpragaz, Castrol gibi birçok markanın ve FHM dergisi katalog çekimlerinde yer almıştır.

2011 Best Model of Turkey öncesi ve sonrası birçok defile de boy göstermiştir. Fashion Week, Günsel Ülkü, Forever Young gibi defileler ve Damat, Kiğili, Tween, Ralp, Lauren, Hatemoğlu, Polo, Mango, Marks&Spencer gibi tanınmış markalar için podyuma çıkmıştır.

Müzik kariyeri 2013 Ağustos'da çıkardığı "Olsun Bi Kere" EP Albümüyle başladı. Albümde Olsun bi kere parçası 4 ayrı versiyonda mevcut.

İlk oyunculuk kariyeri'nde Leo Medya Yapım şirketi ile anlaştı. Tayfun Güneyer'in yazdığı ve yönettiği, 2014 Aralık ayında Show TV'de yayınlanmaya başlayan Ezra adlı dizideki "Başkomiser Tek Tabanca Mustafa" rolünde oynamıştır. Gold Yapım'ın 2015 Haziran ayından itibaren Star Tv'de yayınlanmakta olan başrolünü Demet Özdemir ile paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Burak Mazharoğlu" karakterini canlandırmıştır. Gold Yapım'ın 2016 Nisan ayında yayınlanmaya başlayan Hanım Köylü adlı dizide Gülsim İlhan Ali ile başrolü paylaşmıştır.

Sunuculuk kariyeri C Yapım'ın 2015 yılında Show TV için yaptığı "Piramit" adlı yarışma ile başladı. Evrim Akın ve Gökhan Yıkılkan'ın yarışmacı koçluğu yaptığı programın Sunuculuk görevini üstlendi.[4] 2016 Yılbaşı akşamı Show Tv de yayınlanan 'Sibel Can ile Yılbaşı Özel' Programının sunuculuğunu yapmıştır.

2014    Ezra    Başkomiser Mustafa    Başrol oyuncusu
2015 -    Piramit    Kendisi    Program sunucusu
2015    Çilek Kokusu    Burak Mazharoğlu    Başrol oyuncusu
2016    Hanım Köylü    Ferit Sabit    Başrol oyuncusu
2017    İçimdeki Fırtına    Emre Bademli    Başrol oyuncusu
2017    Seven Ne Yapmaz    Ozan Ekinsoy    Basrol Oyuncusu
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.