Emekli çift bu köye göç etti? "Bu köyde huzuru bulduk"

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine bağlı, Kaz Dağları’nın eteklerinde kurulan Toluklar Köyü, doğal güzellikleri ve sakin yaşamıyla büyüleyici bir köy. Tekirdağ’dan bu köye taşınan emekli çift, Netice ve Bülent Onurlu, köydeki yaşamlarını paylaştı.

Köyün Büyülü Manzarası: Toluklar Köyü, Kaz Dağları’nın kucağında yer alıyor. Doğal güzellikleri, yeşillikleri ve sessizliğiyle ziyaretçileri kendine çekiyor. Netice ve Bülent çifti, bu doğal cennette huzur bulduklarını ifade ediyor. Şehirden Köye Göç: Tekirdağ’dan Toluklar Köyü’ne taşınan çift, şehir hayatının karmaşasından uzaklaşmak istemiş.

Kaz Dağları’nın temiz havası ve doğal yaşamı, onları buraya çekmiş. Köyün Yaşamı: Köydeki yaşam sade ve samimi. Netice ve Bülent çifti, komşuluk ilişkilerinin gücünden bahsediyor. Köy halkı birbirine yardım ediyor, dayanışma içinde yaşıyor.

Doğanın İçinde Huzur: Kaz Dağları’nın eteklerinde, kuş sesleri eşliğinde doğayla iç içe bir yaşam sürmek, çift için büyük bir nimet. Netice, “Burada huzur bulduk, doğanın içinde olmak bize iyi geliyor” diyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.